به عقیده کارشناسان، اضطراب و استرس در میان فراگیران و دانشآموزانی که به طور نسبی خود را برای روز امتحان آماده میکنند، بیشتر دیده میشود.
پیروی از یک برنامه منظم و صحیح، آرامش در مکان مطالعه، مطالعه دقیق کتابهای درسی و آمادگی درسی دانشآموزان در طول سال تحصیلی، از عوامل کاهش اضطراب در دانشآموزان است.
چنانچه دانشآموزان از نظر روحی خود را برای آزمون آماده کنند، هرگز دچاراین مشکل نمیشوند و نتیجه مطلوبی در امتحانات بدست خواهند آورد.
به عقیده صاحب نظران، اگر دانشآموزان مهارتهای مقابله با این استرسها و اضطرابها را فراگیرند، ضریب موفقیت و غلبه برتلاطمهای روحی در زمان آزمون افزایش مییابد.
* هنگام تحویل گرفتن ورقه امتحان، به تمام پرسشها توجه نکنید و پرسشها را به ترتیب و یک به یک جواب دهید و ذهن خود را مشغول سوالاتی که جواب آنها رانمیدانید، نکنید.
* پرسشها را به دقت بخوانید و اگر متوجه نشدید دوباره آن را بخوانید و پیش ازاین که به سوالات پاسخ دهید به مفهوم آن خوب توجه کنید.
* زمان امتحان را به تمام پرسشهاتقسیم کنید،اگر پرسشی را ندانستید، زمان برای آن صرف نکنید.
* در نوشتن پاسخها دقت کنید، همیشه یک پاسخ ضعیف و ناقض بهتر از هیچ است.
* در تحویل ورقه امتحانی عجله نکنید و درپایان یک بار، پاسخها و پرسش ها را بخوانید.
* بااعتماد به نفس و آرامش کامل در صندلی خود قرار بگیرید و به خود تلقین کنید که امتحان سادهای در پیش رو دارید و موفق میشوید.
* امتحان را با یاد خدا آغاز کرده و برای آرامش خود، آیهای از قرآن کریم و دعا بخوانید.
* پس از امتحان توقع و انتظار بیش از توانایی خود نداشته باشید.
* پس از هر آزمون، دیگر به آن فکر نکنید و سعی کنید خودتان را برای امتحان بعدی آماده کنید.
* در صورت موفقیت در امتحان خود را تشویق و تمجید کنید.
* عدم موفقیت در یک آزمون به معنای شکست در همه امتحانات نیست و قبل از مقصردانستن دیگران، تلاش کنید به نقاط ضعف خود پیبرده و در جهت رفع مشکل اقدام کنید.
بازاریابی اینترنتی ... هر کلیک 80 ریال ... به ما سر بزنید.